Oplev "Verden Filtreret" på Tobaksgaarden

dato

Fra fredag den 6. september til søndag den 8. september 2024 kan du opleve den fascinerende udstilling "Verden Filtreret" på Tobaksgaarden i Assens. Udstillingen, skabt af kunstnerduoen Gjersøe & Rizzi, præsenterer audiovisuelle værker lavet af børn og unge fra hele Fyn.

Filmkunst og kreativitet
At skabe film er som at filtrere verden og fange øjeblikke, der ellers ville gå tabt. Som filmskaber har man muligheden for at selektere, forstærke og forvandle virkeligheden gennem kameraets linse. Værkerne i "Verden Filtreret" er skabt ved netop at udforske det at filtrere verden. Der undersøges og eksperimenteres med mange forskellige materialer, der kan bruges som filtre - både foran kameralinsen, men også mellem lyde og mikrofoner.

Interaktiv udstilling
Denne udstilling består af audiovisuelle værker skabt af børn og unge fra hele Fyn, på workshops afholdt af kunstnerduoen Gjersøe & Rizzi. Til denne særudstilling på Tobaksgaarden har kunstnerduoen skabt en interaktiv del, hvor de besøgende selv kan være med til at filtrere verdenen.

Gjersøe & Rizzi's rejse
Niklas Emborg Gjersøe og Robert Rizzi har de seneste to år rejst rundt og lavet audio-visuel kunst med børn og unge fra hele kulturregion Fyn, ved brug af digitale medier og genbrugsmaterialer. Gjersøe og Rizzi har lavet fem udstillinger rundt i kommunerne med de værker, som de har indsamlet. Den første blev vist under SVEND Filmdage i Kunstbygningen SAK, hvor publikum var vildt imponerede over udtrykket.

Praktisk information
Datoer: Fredag 6. september, lørdag 7. september og søndag 8. september 2024
Tidspunkter:
- Fredag: Kl. 13:00
- Lørdag: Kl. 11:00
- Søndag: Kl. 11:00
Sted: Tobaksgaarden, Tobaksgården 7, 5610 Assens
Entré: 20 kr + evt. gebyr
Arrangør: Alle
Projektet er støttet af Visuel Kultur, Kulturregion Fyn

Oplev en ny måde at se verden på gennem filtrerede linser og vær med til at skabe kunst på Tobaksgaarden!

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut