Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag med gode kolleger, et godt arbejdsmiljø og mulighed for videreudvikling.
DINE OPGAVER:
I samarbejde med køkkenchefen vil du være en af drivkræfterne i køkkenet.
Arbejdet vil bl.a. bestå af forberedelse af råvarer samt at opretholde kvaliteten i køkkenet.
DINE KVALIFIKATIONER:
Du har tidligere arbejdet i køkken og gerne i restaurationsbranchen. At du er faglært, er dog ikke et krav, da du vil modtage den rette oplæring.
Du er dygtig, lærenem, har stor passion for mad og værdsætter gode og friske råvarer.
FAKTA OM STILLINGEN:
Det er en 30 timers stilling med mulighed for flere timer. Løn afregnes efter kvalifikationer.
ANSØGNING:
Send din ansøgning på mail til job@bryggen-assens.dk hurtigst muligt eller kontakt Phong på tlf. 61717726
RESTAURANT BRYGGEN
Restaurant Bryggen ligger i hjertet af Assens i et tidligere bryghus. De charmerende lokaler danner rammer for en restaurant med varm og hyggelig atmosfære, hvor der er plads til alle. Ejer Phong Thanh er opvokset i Assens og har herefter været i lære som kok på Falsled Kro under Jean Louis Lieffroy og Patrik Lieffroy. I 2010 uddannede Phong sig desuden til sushikok. Han står bag sushibarerne Aiko Sushi i Nyborg og Middelfart, Restaurant PhiPhi i Kerteminde, samt det vietnamesiske streetfood-koncept Mẹ Mothers i Odense. Phong har en stor passion for mad og han havde en drøm om at skabe noget unikt i hans barndomsby, deraf opstod Restaurant Bryggen. Restaurant Bryggen tilbyder en bred palette af italiensk/fransk inspirerede retter og stræber efter at skabe kompromisløse smagsoplevelser hver gang. Gode lokale råvarer, nytænkning og kvalitet er i højsædet.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Assens Kommune
-Virksomheden tilbyder:
dagarbejde aftenarbejde weekendarbejde
-Arbejdsgiver:
Restaurant Bryggen ApS, Østergade, 5610 Assens
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 20-02-2025;
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/450a5667-afd2-4018-bbd7-9894d446d6c5