Espen Fossar Andersen bliver ny chef for Skoler og Dagtilbud i Assens Kommune

dato

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Espen Fossar Andersen til stillingen som skole- og dagtilbudschef i Assens Kommune. Han kommer fra en stilling som sektorchef for Skole, Dagtilbud og PPR i Lolland Kommune og tiltræder sit nye job den 1. august.

Espen Fossar Andersen har været optaget af børn og unges læring og trivsel hele sit arbejdsliv. Han er oprindeligt uddannet lærer - og ud over stillingen som sektorchef i Lolland Kommune, har han også en baggrund som skolechef i Bornholm Regionskommune og som skoleleder på flere skoler. Espen Fossar Andersen har dertil en Master i offentlig ledelse.

”Jeg er meget glad for, at vi har lavet en aftale med Espen, som har flere års erfaring fra tilsvarende chefstillinger i andre kommuner. Espen er et virkelig godt match, og jeg glæder mig meget til samarbejdet”, udtaler direktør for Uddannelse, Børn og Familie i Assens Kommune, Jan Præstholm.

Privat er 58-årige Espen Fossar Andersen bosiddende i Kerteminde og far til fem store børn. Skoler og Dagtilbud får desuden en chef, der både er til cykling, gør-det-selv projekter og god litteratur.

”Jeg ser meget frem til at skulle starte som ny skole- og dagtilbudschef og blive en del af det stærke fællesskab, der kendetegner Assens Kommune. Der er mange spændende opgave i vente, og jeg glæder mig til at skulle indgå i et tæt samarbejde herom med ledere og medarbejdere”, siger Espen Fossar Andersen.

Kilde: Assens Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.