Gådejagt i Assens Købstad: Hjælp med at opklare mysteriet om Peter Willemoes' stjålne sabel

dato

Tag med på en spændende gådejagt i Assens Købstad den 26. september 2024. Løs gåder, knæk koder og opklar mysteriet om den stjålne sabel tilhørende søhelten Peter Willemoes. En sjov og lærerig oplevelse for hele familien!

Kom og deltag i en gådejagt, hvor I får mulighed for at dykke ned i Assens' historie og samtidig have det sjovt. En frygtelig udåd er blevet begået mod den kendte søhelt Peter Willemoes, og nu er det op til jer at hjælpe politiet med at finde gerningsmanden, der har stjålet hans sabel.

En spændende byvandring fyldt med gåder

Gådejagten er en 1-2 timers byvandring, hvor I skal løse en række gåder, finde spor og opklare ledetråde. Det hele foregår i den hyggelige, fynske købstad Assens, og I får udleveret en mysteriebog, som guider jer gennem opgaverne.

For hele familien

Aktiviteten er velegnet for både børn og voksne i alle aldre fra 6 år og opefter. Børn under 6 år kan deltage gratis. Det er en oplagt mulighed for at lære om lokalhistorien, mens I har det sjovt sammen som familie. Kommunikation og samarbejde er nøgleordene, når I skal finde frem til tyven og bringe roen tilbage i Assens.

Praktisk information

Dato: Torsdag den 26. september 2024

Tid: Kl. 10:00

Sted: VisitAssens, Willemoes' Plads 3, 5610 Assens

Entré: Voksen: 75 kr / Børnebillet (6-14 år): 30 kr

Arrangør: Alle

Billetter: Skal bookes på forhånd via dette link: https://visitassens.holdbar.com/booking/d0976f4ba7b2fccc4af130afda46e13f

Husk, at I skal være tilbage på Turistkontoret senest kl. 13:45 for at løse mysteriet. Kom og vær med til en dag fyldt med spænding og læring i Assens Købstad!

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut