Historien om Nybolig Assens, der er byens mest sælgende ejendomsmægler

Indehaver: Morten Breith
Profilbillede
dato

Nybolig Assens er en fortælling om vækst, kvalitet og lokalt engagement. Virksomheden blev grundlagt i 2020, da Morten Breith, med en fortid hos Nybolig Faaborg – Danmarks Bedste Nybolig forretning i 2019, besluttede sig for at overtage og drive en ejendomsmæglerforretning i Assens.

Dette valg var baseret på tætte relationer til byen og en ambition om at udvide virksomhedens tjenester til også at omfatte Aarup og Vissenbjerg i Assens Kommune. Heldigvis fik Morten og hans team muligheden for at overtage den eksisterende ejendomsmæglerforretning i Assens. 

Med kun fire ansatte formåede firmaet at positionere sig som den førende ejendomsmægler i kommunen målt på antallet af salg ifølge boligsiden.dk – en præstation virksomheden har vedligeholdt de sidste tre år.

"Mange siger de ikke vil være de største, men vil være de bedste. Vores mål er at være begge dele på en gang, som vi mener harmonerer perfekt. For man sælger ikke mest, hvis man ikke samtidig er utrolig dygtig - og det er vi," understreger Morten med et smil.


Fra venstre: Sagsbehandler Beo, ejendomsmægler Johan og ejendomsmægler Helene (Foto: Nybolig Assens)

Teamet bag succesen
Teamet hos Nybolig Assens består af ejendomsmæglerne Helene og Johan, kontorchefen Beo, sagskoordinatoren Sanne samt indehaver og ejendomsmægler Morten Breith.

Sammen tilbyder de salg af et bredt spektrum af ejendomstyper, herunder boliger, lejligheder, grunde, fritidshus, andelsboliger og landbrugsejendomme.

Kerneværdierne bag deres arbejde inkluderer en høj grad af troværdighed, fleksibilitet og rådgivning, alt sammen leveret med det ultimative mål om at skabe tryghed for deres kunder.

"Vi skal gøre noget ekstraordinært og vil være fleksible, tilstede, rådgivende og det vil vi være til alle tider og til alle hjem. At være troværdig og tryghedsskabende er en selvfølge i vores branche, som vi også er stolte af."

"Men, det vigtigste er, at vi skal have det sjovt når vi går på arbejde, og derfor gør vi rigtig meget ud af at have det godt sammen på kontoret og have en tæt relation. Det mener jeg smitter på omgivelserne, så kunder føler sig velkommen hos os."

Virksomhedens succes illustreres ikke bare af salgstallene, men også af deres robuste onlinetilstedeværelse, herunder en betydelig følgerskare på Facebook samt effektiv markedsføring, der inkluderer tiltalende boligfilm.

Vi kan derfor godt forvente at Nybolig Assens fortsætter med at sætte standarden for ejendomshandel i Assens og de omkringliggende områder.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: NYBOLIG Assens