Tag med på en unik sanketur og lær at finde og tilberede kystens spiselige tangarter og andre lækkerier fra havet. Arrangementet finder sted fredag den 20. september 2024 fra kl. 16.00 til 19.00 ved Thorøhuse Forsamlingshus. Prisen inkluderer et måltid og et glas lokal vin.
Udforsk kystens spisekammer
På denne sanketur vil deltagerne få mulighed for at lære om de forskellige spiselige tangarter og andet spiseligt, der kan findes langs kysten. Under vejledning af tangentusiast Jens Helt fra Havsmag og kystmad-specialist Lars Henriksen fra Oplev Kysten, vil du få en introduktion til høst, tilberedning og opskrifter på tang og andre kystnære råvarer.
En kulinarisk oplevelse i naturen
Udover at høste tang, vil deltagerne også få mulighed for at tilberede og smage på andre kystnære lækkerier såsom rejer, muslinger og fisk. Det sankede bliver tilberedt på stedet under åben himmel, og måltidet vil blive akkompagneret af et glas lokal fynsk hedvin eller hvidvin fra Aggervin.
Begrænset antal pladser
Der er kun plads til 10 deltagere på denne eksklusive tur, og arrangementet vil blive aflyst, hvis der er færre end fem tilmeldte. Deltagerne vil få besked senest dagen før i tilfælde af aflysning.
Praktisk information
Dato: Fredag den 20. september 2024
Tid: Kl. 16.00-19.00
Sted: Thorøhuse Forsamlingshus, Drejet 7, Thorø Huse, 5610 Assens
Entré: 399 kr
Arrangør: Alle
Tilmelding: www.OplevKysten.dk
Læs mere om Aggervin: https://agger-vin.dk
Læs en artikel om Jens og hans tang-eventyr: https://korsgaardfoto.dk/sanketur-efter-laekkert-tang/?fbclid=IwAR0WGV0_C0echps_PVUilooHOsDkhZ6hPn9LrUy55yi1aZuQn0SSuBm-nKc
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Oplev kystens spiselige skatte med sanketur fra Assens
Kilde: Kultunaut