Projektkonsulent til videreudvikling af den attraktive arbejdsplads på Social- og Sundhedsområdet

Profilbillede

Vil du være med til at videreudvikle vores attraktive arbejdspladser, så vi fortsat kan tiltrække nye medarbejdere, og så nuværende medarbejdere har lyst til at blive i mange år? Bliver du nysgerrig, hvis du hører om en arbejdsplads, der får mange ansøgninger, og hvor medarbejderne har 5, 10 og måske 25 års jubilæum? Får du lyst til at udforske, hvad det er, der virker, og hvordan det kan inspirere andre arbejdspladser? Så håber vi, at du vil sende os en ansøgning!

På Social- og Sundhedsområdet står vi overfor massive rekrutteringsudfordringer. Vi kan allerede mærke det, og ifølge prognoserne bliver det kun værre. Derfor sætter vi særligt og målrettet fokus på "rekruttering og fastholdelse".

Vi har brug en for dygtig projektkonsulent til at undersøge, hvad der virker, sætte de rette indsatser i gang og understøtte ledere og chefer på tværs af Social- og Sundhedsområdet. 

Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt.

Om jobbet

Vi ved, at vi står over for en udfordring, men vi har brug for at blive klogere på, hvad der virker, hvorfor det virker, og hvordan vi kan udbrede det. Og det er her, vi har brug for dig!

Du får stor indflydelse på at forme jobbet. Vi forestiller os, at den første tid går med at undersøge, hvad der virker. Det er derfor vigtigt, at du er naturligt opsøgende på viden, og at du kan igangsætte både interviews og spørgeskemaundersøgelser.

Du bliver forankret under chefen for Ældre og Forebyggelse, men du skal kunne samarbejde bredt i hele direktørområdet på alle niveauer.

Derudover er det afgørende, at du kan samarbejde på tværs i organisationen. Det kunne fx være med Kommunikation, HR, bosætningskonsulent, tillidsvalgte osv. Det er en stor udfordring, som kræver, at vi løfter i flok.

Du tilrettelægger selv din arbejdstid, og du vil få kontorplads på Rådhuset i Assens, men der er en forventning om, at du er "ude af huset" en del af din arbejdsuge. Der er mulighed for hjemmearbejde, når opgaven tilsiger det.

Hvem er vi

Stillingen er forankret i Ældre og Forebyggelse, der sammen med Ældre og Rehabilitering og Socialområdet udgør direktørområdet Social og Sundhed i Assens Kommune.

Chefen for Ældre og Forebyggelse, som du referer til, har ansvaret for vores plejehjem, træning, uddannelse, aktivitet, forebyggelse og demens.

Selvom du referer til chefen for Ældre og Forebyggelse, kommer du også til at understøtte chefen for Ældre og Rehabilitering, der har ansvaret for hjemmeplejen, sygeplejen, rehabilitering og hjælpemidler. Og chefen for Socialområdet, der har ansvaret for botilbud for handicappede, psykiatrien, bostøtte og beskæftigelse samt myndighedsarbejdet inden for socialområdet.

Vi har en stærk organisation med mange forskellige kompetencer, som vi forventer, at du opsøger og inddrager i indsatser. Ud over chefer og ledere på de tre områder kommer du også til at arbejde sammen med Organisation og Strategi, der kan hjælpe med kommunikation, stillingsopslag, hjemmeside mm.

Hvem er du

Vi søger en stærk profil, der:

  • har erfaring eller kendskab til Social- og Sundhedsområdet
  • har erfaring med at arbejde projektorienteret - erfaring med projektledelse er en fordel 
  • har erfaring med dataindsamling – både kvalitativt og kvantitativt
  • har erfaring og trives med at arbejde med forandringer 
  • naturligt formår at inddrage og samarbejde på tværs af niveauer og områder
  • er nysgerrig af natur og opsøger ny viden
  • er stærk kommunikativt – både i skrift og tale
  • trives i en travl hverdag, hvor man selv sætter retning
  • har mod på at forme sin egen stilling
Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at straffeattest indhentes ved ansættelse. 

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål eller brug for at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for Ældre og Forebyggelse, Lotte Lenius, på tlf. 21 15 48 81.

Du kan også finde mere information om Assens Kommune på www.assens.dk

Ansøgningsfristen er tirsdag den 28. november 2023, og vi forventer at holde samtaler tirsdag den 5. december. 

I forbindelse med ansættelsessamtalen, kan du blive bedt om at forberede en case, som fremlægges til samtalen.

Flyt til Vestfyn

Tænker du at søge dette job i Assens Kommune? Så går du måske også med tanker om at flytte til Vestfyn.

Har du brug for hjælp til at finde dit nye hjem, så kan du finde mere info om alt det, Vestfyn har at byde på, her: www.flyttilvestfyn.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=74943578)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Assens Kommune, Rådhus Allé, 5610 Assens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-12-2023;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5942133

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet