Social- og sundhedsassistenter/social- og sundhedshjælpere til Bofællesskabet Korsvang

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kunne du godt tænke dig at være en del af en arbejdsplads, hvor du med din tilstedeværelse og personlighed er med til at gøre en forskel for dine medmennesker? Trives du med alsidige opgaver som varierer i kompleksitet, og motiveres du af at bruge og udfordre dine faglige kompetencer? Har du lyst til at være en del af et team, hvor glæde og trivsel er de bærende elementer i hverdagen? Så glæder vi os til at møde netop dig!

Hos Bofællesskabet Korsvang søger vi kollegaer med sundhedsfaglig uddannelse som enten social- og sundhedsassistent og/eller social- og sundhedshjælper.

Vi søger fagligt og socialt kompetente kollegaer til fast dagtilling og er åbne overfor at møde dig i forhold til dit ansættelsesbehov – det vil sige timeantal mellem 24 - 32 t/u samt mulighed for weekendarbejde enten hver 2. eller 4. weekend.

Hvem er vi?

Bofællesskabet Korsvang er en plejebolig beliggende i Assens med i alt 34 lejligheder. Huset er opdelt i 3 boenheder, der består af henholdsvis 13 + 13 + 8 lejligheder, hvoraf 2 af lejlighederne er ægteskabslejligheder. Vi blev i 2013 registreret som et Eden hjem og er en del af det danske Eden netværk. Vi har valgt at bygge vores plejebolig samt plejen og omsorgen op omkring filosofien bag Eden Alternative, hvor visionen er, at "skabe levesteder/liv, hvor det er værd at bo/leve, og hvor alle (borgere, familie og personale) kan leve, vokse og gro".

Derfor er det vigtigt, at borgerne føler sig trygge og oplever at være kendt med personalet, ligesom det er vigtigt, at personalet føler sig trygge og kender borgernes behov og ønsker. Derfor arbejder vi med 3 faste tværfaglige teams.

Vi har, som led i vores arbejde med Eden Alternative, en mission om at eliminere ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed ved hjælp af brugen af dyr, blomster og planter.

Med afsæt i de personalepolitiske værdier arbejder vi på at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor vi med respekt for hinanden taler til hinanden og ikke om hinanden.

Ligeledes er vi lige nu igang med et større udviklingsforløb med AFFECTUM, hvor vi får viden og redskaber i forhold til vores kerneopgave.

Idet vi er et somatisk plejehjem med meget alsidige opgaver, har vi et fast 4 ugers introduktionsprogram, som skal hjælpe dig med at blive klædt godt på til opgaven. 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Sådan beskriver nogle af dine kommende kollegaer vores arbejdsplads og arbejdsmiljø: 

 • "En arbejdsplads, hvor glæde og trivsel er de bærende elementer i vores hverdag" – social- og sundhedsassistent og TR, Alice Dyhr Thaysen
 • "Stor indflydelse på egen arbejdsplanlægning. I samarbejde med kollegaer planlægger vi selv egen arbejdstid, ligesom vi i hverdagen selv sørger for at fordele arbejdsopgaverne imellem os, således at vi udnytter hinandens faglige og sociale ressource" – social- og sundhedshjælper, Jytte Christensen
 • "Gode kollegaer. Vi har et godt samarbejde, hvor der er plads til alle, og alle får mulighed for at udfolde deres kompetencer" –  social- og sundhedshjælper, Trine Fanny Lyng Petersen
Hvem er du?
 • Du har en sundhedsfaglig uddannelse.
 • Du har erfaring med og kan godt lide at arbejde med den somatiske del af sygeplejen.
 • Du har en solid viden om journalføring og kan finde ud af at bruge forskellige devices.
 • Du vil gerne være med til at bidrage til en god og nærværende omsorg og pleje.
 • Du fungerer godt i en travl og uforudsigelig dag.
 • Du har et godt humør og er positiv.
 • Du er rummelig og har et anerkendende menneskesyn.
 • Du er stabil.
Løn og ansættelsesforhold 

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse.

Der er røgfri arbejdstid i Assens Kommune. 

Vil du vide mere

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte leder Sina Moltrup på tlf. 64 74 67 53/24 86 20 93. 

Af praktiske årsager afholdes samtaler løbende.

Flyt til Vestfyn

Tænker du at søge dette job i Assens Kommune? Så går du måske også med tanker om at flytte til Vestfyn.

Har du brug for hjælp til at finde dit nye hjem, så kan du finde mere info om alt det, Vestfyn har at byde på, her: www.flyttilvestfyn.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b58cd6a7)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Assens Kommune - Plejecenter Korsvang, Korsvang, 5610 Assens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948372

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet