Strøjer Samlingen, eftermiddagsåben

Profilbillede
dato

Kom helt tæt på og hør interessante historier om bilerne. Glem alt om en kedelig dag hjemme "med sofaen på ryggen".

I stedet skal du ud og strække benene ved at gå rundt blandt Jørgen Strøjers smukke biler og høre fantastiske fortællinger om bilerne - kort sagt få stimuleret alle dine bilsanser. For at undgå at du på turen dehydrerer, er der indlagt en pause hvor der bliver serveret kaffe og kage

Tidsplan:

12.30 - 12.45 Dørene åbner

12.45 - 13.45 Velkomst og fortællinger om Strøjer Samlingens biler

13.45 - 14.15 Pause med kaffe og kage

14.15 - 15.00 Fortællinger om Strøjer Samlingens biler

15.00 - 15.30 Mulighed for at gå på egen hånd og se på bilerne

15.30 Tak for i dag

OBS: Der udbydes ikke børne billetter. Bilernes opstilling samt konceptet egner sig ikke til børn. De færrest børn er vilde med 2 x 45 minutters fortælinger om biler. Du er naturligvis velkommen til at købe entrebillet til en ung der vild med fortællinger om biler

Du bliver helt sikkert fascineret af en eller flere af Strøjer Samlingens unikke biler. Brænder du inde med et spørgsmål om Jørgens biler, så hold dig ikke tilbage. Vores rundvisere er klædt godt på og har en bred viden om Jørgens biler. Dog er det nok nemmest at spørge Google, hvis du har behov for mere tekniske data f.eks. 0 til 100 km/t på Strøjer Samlingens mere end 100 biler.

Vi garanterer dig, at denne oplevelse aldrig vil gå i glemmebogen. Om du har været her før, har ingen betydning. Jørgen skifter nemlig jævnligt ud i hans biler, og rundviserne fortæller forskellige fortællinger.

Hold dig ikke tilbage - skynd dig at få inviteret kammeraterne, din mand, kone, eller måske dine forældre. Kort sagt: Få inviteret dem, som du vil dele denne unikke oplevelse med. Vi lover dig, at dagen vil rumme en masse grin, sjov og fart over feltet.

Hvis Jørgen er hjemme, kigger han helt sikkert forbi og siger Hej. Han er aldrig bleg for at dele hans historier med gæsterne.

Entré: 345 kr

Kilde: Redaktionen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.