Sygeplejerske til Plejehjemmet Holmely

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du sygeplejerske og kunne du tænke dig en arbejdsdag med mange spændende og udfordrende opgaver og gode muligheder for sparring? Sætter du beboeren i centrum, og er du selvstændig, venlig og imødekommende? Og har du lyst til at arbejde i et hjem, hvor målet er at skabe et sted, hvor der er rart at bo og arbejde? Så er du måske vores nye kollega.

Da vores sygeplejerske snart skal på barsel søger vi her på Holmely Plejehjem en ny kollega. Der er tale om en midlertidig stilling på 37 timer om ugen, i perioden 15. januar til 31. august 2024, med mulighed for forlængelse.

Hvem er vi

Vi er et plejehjem med 40 boliger, men da vi har to ægteskabsboliger har vi plads til 42 beboere. Lejlighederne er fordelt i fire enheder, med hvert sit fælles køkken-alrum. Vi bor på Indre Ringvej 8A, 5560 Aarup.

På Holmely arbejder ud fra Eden Alternative tankegang, hvor livet skal være værd at leve. Vi arbejder med at lave hjem og ikke institution. Vi ser mennesket først. Beboerne lever et liv, hvor selvbestemmelse, spontanitet og ligeværd er bærende. En hverdag hvor beboerne og personalet planlægger hverdagen.

Med principperne for Eden Alternative søges omsorgsplagerne ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed forhindret bl.a. ved hjælp fra dyr, planter og børn. Vi har ansat en medarbejder til at understøtte dette, så der er arrangementer og besøg.

De sundhedsfaglige opgaver rækker bredt, og du vil her skulle samarbejde med og opkvalificere personalet. Som sygeplejerske varetager du alle opgaver inden for eget kompetenceområde. Vi har fokus på den gode dokumentation, og her har sygeplejersken en vigtig rolle, som du vil blive undervist i. Sygeplejerskerne på plejehjemmene er hygiejneansvarlige, og dette er i sin opstart, så dette arbejde vil du være med i at udvikle på Holmely.

Holmely er et uddannelsessted, så vi har også sygeplejestuderende på 1. og 2. semester, som du vil skulle have ansvaret for at vejlede. Her samarbejder du med en erfaren SSA og den uddannelsesansvarlige sygeplejerske. Det er ikke et krav at du er klinisk vejleder, men du skal have lysten til at arbejde med de studerende.

Dit arbejde vil være på hverdage, og du vil skulle arbejde som selvtilrettelægger. Det kræver at du er god til at have struktur og tilrettelægge din arbejdsdag. Du vil have et tæt samarbejde med lægehuse, den kommunale sygepleje, samt det netværk af plejehjemssygeplejersker vi har i Assens kommune. Du vil indgå i et makkerskab med sygeplejersken på Kildebakken, plejehjemmet i Vissenbjerg i tilfælde af sygdom eller ferie.

Hvem er du

Vi forventer, at du:

 • Har en sygeplejefaglig baggrund
 • Arbejder fagligt og professionelt
 • Ser en udfordring i at arbejde med forskellige komplekse opgaver i et miljø, der ændrer sig dag for dag
 • Kan sidemandsoplære i forhold til tidlig opsporing
 • Kan arbejde selvstændigt og tværprofessionelt
 • Kan arbejde med læring ud fra UTH’er
 • Har interesse i at arbejde med sygeplejestuderende på 1. og 2. semester
 • Er stifinder i stedet for fejlfinder.
Om jobbet

Vi tilbyder dig:

 • En familiær arbejdsplads med engagerede, glade, spontane og gode familiemedlemmer/kolleger
 • En rummelig arbejdsplads, hvor du får medindflydelse og dine gode ideer kan komme i spil
 • En spændende dagligdag, hvor aktiviteter og beboerenes livskvalitet sættes højt
 • Et godt psykisk arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på ordentlighed
 • Gode muligheder for at styrke din faglighed.
Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. 

Vil du vide mere

Måske har du fået lyst til at vide mere. Det håber vi. Du er i hvert fald meget velkommen til at kontakte leder, Annemarie Havndrup på tlf. 64 74 75 67, hvis du ønsker yderligere oplysninger. Du er også velkommen til at kontakte Tillidsmand/FTR Reila Frost på tlf. 64 74 76 71 eller 29 11 92 63, som også er uddannelsesansvarlig i forhold til de sygeplejestuderende

Ansøgningsfristen er den 14. december 2023, og hvis du allerede er klar til at søge jobbet, så send os din ansøgning og CV. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

 

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=31512c94)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Assens Kommune, Rådhus Allé, 5610 Assens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948381

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet