Udviklingskonsulent med fokus på det gode arbejdsmiljø på arbejdspladsen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hos Organisation & Strategi er vi på udkig efter en udviklingskonsulent til vores HR-team pr. 1. august 2024.

Om jobbet

Vi kan tilbyde dig en stilling, hvor du helt overordnet skal bidrage til den strategiske udvikling af det fysiske og psykiske arbejdsmiljø på vores arbejdspladser, og understøtte organisationen i arbejdet med at skabe sunde arbejdspladser med lavt sygefravær. Stillingen indeholder således både drifts- og udviklingsopgaver, samt dialog med vores arbejdspladser.

Opgaverne vil løbende udvikle sig, men pt. vil din opgave være at:

 • Drive det fortsatte arbejde med nedbringelse af sygefraværet. Det kan være gennem fortsat udvikling af vores retningslinjer for sygefravær, behandling af sygefraværsstatistik, opfølgning på nuværende og udvikling af nye indsatser, dialog med ledere og tillidsvalgte om arbejdet med nedbringelse af sygefraværet samt være tovholder for det interne og tværfaglige samarbejde omkring sygefraværsindsatsen
 • Bidrage til udvikling og implementering af forebyggende initiativer, der skaber sunde arbejdspladser, samt medvirke ved gennemførelse af trivselsundersøgelser
 • Bidrage til at udvikle og understøtte arbejdsmiljøorganisationen med det formål at fremme det psykiske og fysiske arbejdsmiljø på arbejdspladserne
 • Deltagelse i ad hoc projekter med kollegaer i HR-teamet
 • Varetage diverse opgaver ifm. Sundhedsordningen, fx. udarbejdelse af informationsmateriale, vedligeholdelse af intranet, oplæg om Sundhedsordningen, administrative opgaver mv.
 • Indgå i at tilrettelægge og gennemføre sundhedsfremmende events og kampagner som fx Tæl skridt, DHL osv. i samarbejde med dine kollegaer.
 • Eventuelt indgå som MED-underviser.

Hvem er du

Vores ideelle nye kollega:

 • Har en relevant akademisk uddannelse fx en sundhedsfaglig. Din uddannelsesmæssige baggrund er dog mindre vigtig ift. at finde den helt rigtige person
 • Har erfaring med at arbejde med nedbringelse af sygefraværet fra en kommune
 • Har erfaring med at arbejde med arbejdsmiljø på arbejdspladsen og dialog med ledere og tillidsvalgte
 • Besidder gode generalist kompetencer, tænker helhedsorienteret og kan arbejde på tværs af faglige og organisatoriske skel
 • Har gode formidlingsevner og gerne erfaring med undervisning eller lignende
 • Er troværdig og mestrer ligeværdig dialog med kommunens ledere, arbejdsmiljøgrupper mv.
 • Besidder udpræget gode samarbejdsevner og ser muligheder i at arbejde sammen på tværs i organisationen
 • Rummer godt humør og bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø.

Hvem er vi

Du bliver en del af et fagligt stærkt og ambitiøst HR-team, der ud over dig består af 7 kollegaer og har til huse på Assens Rådhus. I HR-teamet varetager vi en bred palet af opgaver, bl.a. organisationsudvikling, fysisk og psykisk arbejdsmiljø, rekruttering, kompetenceudvikling, ledelsesudvikling og aktivt medborgerskab.

Du får et tæt samarbejde med kollegaer: en pædagogisk psykolog, en fysioterapeut og en HR-konsulent, der arbejder inden for Sundhedsordningen. I Sundhedsordningen er vores fornemmest opgave at understøtte sundhed og trivsel på alle kommunens arbejdspladser, og vi arbejder med forskellige indsatser på arbejdspladserne inden for fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Vi afholder også kurser, workshops, fyraftensmøder, sundhedskampagner, events m.m.

Vores hverdag er præget af en uformel omgangstone, hvor dialog og sparring om faglige udfordringer såvel som interesse for hinandens ve og vel er vigtig. Vi løfter i flok og er klar til at løse de store opgaver såvel som de mindre lavpraktiske opgaver, når det gælder.

Du vil opleve stor frihed – naturligvis under ansvar – til at tilrettelægge eget arbejde. Vi har travlt i perioder, men har fokus på den gode balance mellem arbejdsliv og privatliv, og der er mulighed for at aftale hjemmearbejdsdage.

Løn og ansættelse

Der er tale om en stilling på 37 timer om ugen med ansættelse den 1. august 2024.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere

Er du blevet nysgerrig og har lyst til at høre mere om stillingen? Så er du meget velkommen til at kontakte organisations- og strategichef, Anne Grønnegård, på tlf.: 29 11 94 92.

Du kan også se meget mere om, hvad det vil sige at arbejde i en kommune som vores ved at følge #vierassenskommune på de sociale medier.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 21. maj 2024, og vi forventer at afholde samtaler mandag den 27. maj 2024.

Flyt til Vestfyn Overvejer du også at flytte til Vestfyn? Så kan du finde mere info om alt det, Vestfyn har at byde på, her: www.flyttilvestfyn.dk.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores bosætningskonsulent Louise Skøtt Christensen på tlf. 64 74 71 55

Vi glæder os til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Assens Kommune, Rådhus Allé, 5610 Assens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6045047

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet