Vikariat som Psykolog i Dynamisk PPR-team i Assens

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at understøtte børns læring, udvikling og trivsel? Har du blik for en helhedsorienteret og tidlig indsats? Og vil du være med til at udvikle inkluderende læringsmiljøer i samarbejde med dagtilbud, skoler og ungdomsuddannelser? Så kan vi tilbyde dig et godt job, hvor du får en varieret arbejdsdag, stor selvstændighed i arbejdet og ikke mindst et godt arbejdsmiljø med højt til loftet og skønne kolleger!

Da to af vores psykologer fra vores dygtige team er i lykkelige omstændigheder, søger vi to psykologkolleger til vikariater på 37 timer med tiltrædelse den 1. september 2024.

Hvem er vi

PPR er en del af afdelingen PPR og Sundhedsfremme, som også omfatter Sundhedsplejen, Sundhedsfremme (sundhedskonsulenter), Børneterapeuter (fys/ergo) og Tandplejen. Vi hører under området Børn, Unge og Uddannelse i Assens Kommune.

Vi holder til på rådhuset i Assens. Personalet i PPR består ni psykologer, fem logopæder, tre specialpædagogiske vejledere, en specialpædagogisk konsulent, to børne- og familiepsykologer, en sekretær, en administrativ assistent og en chef.

Om jobbet

Vi arbejder i strukturen Fælles Forebyggelse, som skal sikre en stærk sammenhængskraft i det tværfaglige samt sikre forebyggende og tidlige indsatser. Vi er organiseret i 4 tværfaglige teams, som varetager opgaverne i hvert sit faste område. Teamet mødes kontinuerligt for at udvikle relationer og indsatstyper, fordele og koordinere indsatser og have fælles faglig sparring. Indsatser betragtes som fælles opgaver, uanset hvilken faglighed der primært bærer en sag.

Du bliver en del af et stærkt PPR, hvori psykologgruppen har faste møder, fælles/individuelle sparringer og supervision. Du træder også ind i Fælles Forebyggelse-teamet, hvor opgaveløsninger, indsatser og sparringer udvikler fælles kompetencer, der rækker ud over de enkelte fagligheder.

Du får stor selvstændighed og fleksibilitet i planlægningen af dine opgaver og din tid, og der er mulighed for at veksle mellem hjemmearbejdsdage, udekørende dage og dage på kontoret. 

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a., at:

 • udvikle inkluderende læringsmiljøer i samarbejde med dagtilbud, skoler og ungdomsuddannelser
 • varetage konsultativt arbejde med fokus på pædagogisk-psykologisk rådgivning og vejledning til pædagoger, lærere og forældre
 • stille forslag til og følge op på interventioner i samarbejdet med ledelse, pædagogisk personale og forældre samt i forlængelse heraf evt. udarbejde pædagogisk-psykologiske vurderinger
 • gennemføre indsatser på individ-, gruppe- og organisationsniveau
 • samarbejde tværfagligt med socialrådgivere, psykiatri, andre kommuner, organisationer m.fl. 
Hvem er du
 • Du er uddannet cand.pæd.psych. eller cand.psych.
 • Du har gerne erfaring med PPR-opgaver, og du kan bidrage med viden om og udvikling af handlemuligheder i børn og unges relationer, fællesskaber og kontekster.  
 • Du har med kreativitet, mod og relationelle og faglige kompetencer lyst til at sætte dit præg på udviklingen af Fælles Forebyggelse.
 • Du arbejder relationelt og kan inddrage barnets perspektiv.
 • Du har gode formidlingsevner og arbejder struktureret.
 • Du kan tilrettelægge din arbejdskalender og trives med afvekslende arbejdsdage.
 • Du sætter pris på diversitet i det kollegiale samt tæt og godt samarbejde i et fællesskab, hvor der er højt til loftet.
Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest indhentes, før ansættelsen kan finde sted. 

Vil du vide mere

Har du brug for yderligere oplysninger, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef Lone Boas på tlf. 51 17 21 33 eller psykolog Peter Barkholdt Arendt på tlf. 24 21 60 34.

Der er ansøgningsfrist tirsdag den 18. juni 2024, og der afholdes ansættelsessamtaler mandag den 24. juni på Assens Rådhus.

Er du nysgerrig på, hvad Assens Kommune er for en arbejdsplads, kan du følge os på de sociale medier via #vierassenskommune.

Vi glæder os til at møde dig!


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f0875970)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Assens Kommune - PPR og Sundhedsfremme, Rådhus Allé, 5610 Assens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067999

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet