Pædagogiske assistentelever til Assens Kommune (PA-elev)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Drømmer du om at gøre en forskel for andre, hvor du bruger din empati og faglige redskaber? Kunne du tænke dig en uddannelse, hvor din hverdag er fyldt med børn? Eller ønsker du at arbejde med unge eller voksne med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse? Og er du samtidig ansvarlig, relationel stærk og en god rollemodel? Så har du netop nu muligheden for at blive pædagogisk assistentelev hos os i Assens Kommune.

Hos Assens Kommune søger vi elever til uddannelsen som pædagogisk assistent med start 17. juni 2024 – eller senere afhængig af fagligt niveau konkret kompetenceudvikling.

Uddannelsen

På uddannelsen vil du udvikle dine personlige og faglige kompetencer, og der vil være fokus på din aktive medvirken i egne læringsprocesser.

Uddannelsen er en praktisk orienteret pædagogisk uddannelse og har fire faglige fokusområder:

  • Natur og ude-liv
  • Digital kultur
  • Bevægelse og idræt
  • Sundhed i den pædagogiske praksis

Uddannelsens hovedforløb varer som udgangspunkt 2 år og 1½ måned og består af 3 skoleperioder og 2 praktikperioder. Den kan dog være kortere afhængig af din baggrund.

Skoleperioderne foregår på Social- og Sundhedsskolen i Odense. Praktikkerne tilrettelægges i Assens Kommune inden for vuggestuer, børnehaver, skoler og tilbud for børn og voksne med fysiske eller psykiske handicap.

Uddannelsen som pædagogisk assistent giver dig efterfølgende mulighed for at arbejde med børn, unge og voksne inden for det almene og specialiserede pædagogiske område. Du kan også læse videre og for eksempel søge ind på pædagogstudiet eller akademiuddannelsen i ungdomspædagogik. 

Adgangskrav

For at kunne søge en stiling som pædagogisk assistentelev skal du være i gang med Erhvervsuddannelsens Grundforløb 2 målrettet den pædagogiske assistent uddannelse eller have afsluttet dette efter august 2015. Du skal vedlægge dokumentation for dette i din ansøgning.

Hvis du har taget grundforløbet på Social- og Sundhedsskolen Fyn, skal du vedlægge kompetencebevis og uddannelsesplan, som du kan finde på Social- og Sundhedsskolens elevplan.

EUX
Har du taget EUX Grundforløb 2 og ønsker at fortsætte på EUX hovedforløb, så skriv dette i din ansøgning. EUX hovedforløb tager 3 år og består af 4 skoleperioder og 2 praktikperioder.

For nærmere afklaring ift. adgangskrav, kan du kontakt en uddannelsesvejleder på Social- og Sundhedsskolen Fyn.

Hvem er du

Vi lægger vægt på, at du:

  • viser interesse og engagement for uddannelsen og arbejdet inden for det pædagogiske område
  • arbejder med fagpersonlig udvikling
  • indgår positivt i samarbejdet med respekt, ansvar og hensyn til andre mennesker.
Løn og ansættelsesforhold

Assens Kommune er din arbejdsgiver gennem hele uddannelsen, og du vil få en uddannelsesaftale. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest indhentes, inden ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere

Du kan læse mere om indhold i uddannelsen og adgangskrav på www.sosufyn.dk og www.assens.dk/elev

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, er du også velkommen til at kontakte Assens Kommunes kontaktperson Gitte Kai på tlf. 24 75 19 05 eller på mail gikni@assens.dk eller Social- og Sundhedsskolens uddannelsesvejledere på tlf. 63 10 27 79.

Der er ansøgningsfrist den 12. marts 2024, og vi holder samtaler i løbet af uge 14 og 15. Bemærk, der gives først tilbagemelding på samtalerne den 12. april 2024 efter kl. 12.00 – det er aftalt mellem alle de fynske kommuner og SOSU-Fyn.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5940cd5c)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Assens Kommune - Dagtilbud og Skole, Rådhus Allé, 5610 Assens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5998076

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet